Example of Section Blog layout (FAQ section)

Hallituksen kokouksessa 8.10.2014 esille tulleita asioita

Cross Country -kilpailuiden järjestelyt ovat pääosin hyvällä mallilla; kilpailun kuuluttaja puuttuu vielä.
Lauantai-iltana 18.10. järjestetään Säkylän Honkalassa SM-sarjan palkintojenjakotilaisuus ja päätösjuhla. Iltajuhlaan voivat osallistua ulkopuolisetkin henkilöt 10 euron sisäänpääsymaksulla.

Liittoon on lähetetty hakemus motocrossin SM-kisojen anomisesta Raumalle toukokuussa -2015.
Superenduro -kilpailua on ehdotettu järjestettäväksi helatorstaina 14.5. Kilpailun budjettia tarkennetaan seuraavassa kokouksessa.

Keskusteltiin siitä, että millä perusteilla SM-kerhojoukkuekilpailuun kuljettajat valitaan. Mervi Kariniemi kertoi, että tällä hetkellä on voimassa sääntö, että ne kolme kuljettajaa, joilla on eniten SM- pisteitä (MX1- ja MX2-luokka) ovat mukana ykkösjoukkueessa. Päätettiin, että asiaan palataan seuraavassa kokouksessa.

Ehdotettiin, että ratamaksut laskutettaisiin vuodesta -2015 eteenpäin jäsenmaksun yhteydessä. Uusille ratamaksun ostajille (koko kausi) vanhaa menettelyä voitaisiin jatkaa siirtymäajan puitteissa, myöhemmin siirryttäisiin kokonaan verkkomaksamiseen. Uudet laminoidut vuosimaksulaput toimitettaisiin maksajille suorituksen tultua tilille. Päätettiin, että asia ratkaistaan seuraavassa kokouksessa.

Hallitukselle esiteltiin esitys moottoriurheilukeskuksen kehittämistoimenpiteistä, jossa Kuivasuon varikolle rakennutettaisiin uusi huoltorakennus, pyörien pesupaikat sekä lähdönjärjestely siirtyisi toiseen paikkaan. Kehitystoimenpiteen esittelijä tarkentaa vielä arkkitehdin kanssa sopimuksen sisältöä sekä laatii tarkan kustannusarvion ja suunnitelman hallitukselle.

Seuraava kokous pidetään 21.1.2015 klo 18

Olet tässä: rasmk.fi Section Blog Ajankohtaista Hallitus tiedottaa Hallituksen kokouksessa 8.10.2014 esille tulleita asioita