Ajankohtaista

Pikkujoulut pidetään 8.12.2018 vesitornilla kello 18.00 alkaen. Mukaan pikkupaketti.  Osallistuminen 5€ junnut ja 20€ aikuiset. Ilmoittautumiset maksamalla osallistuminen kerhon tilille FI73 5630 0020 3688 89.

SML on ottanut käyttöön uuden Motti-järjestelmän joulukuussa 2017.

Tämä käytännössä edellyttää että, kerhon jäsenten tiedot on syötetty uuteen järjestelmään.

Voidakseen ostaa ajajalisenssin, on järjestelmässä oltava toimiva sähköpostiosoite. Eli kaikki kerhon jäsenet jotka osallistuvat kilpailuihin, täydentäkää sähköpostiosoite jäsentietoihin. Tiedon voi lähettää suoraan jäsenrekisterin ylläpitäjälle osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja: http://www.moottoriliitto.fi/jasenkerhoille/motti/

Kevään 2016 aikana tarkoitus on polkaista käyntiin valmennusryhmä kerhon kilpaileville junioreille crossikoulun lisäksi. Lisätietoja tulee kevään aikana nettisivuille.

Mikäli sinulla omia ehdotuksia valmennusryhmän toimintaan niin otathan yhteyttä Mikkoon.

Crossikoulu alkaa taas perinteisellä paikallaan maanantaisin 11.4.2016 klo. 1800 alkaen, muista saapua paikalle puoltatuntia ennen harjoitusten alkua.

MK1,MK2,MK34 ja UUSI MK5 eli "öky" -pätkä ovat kunnossa ja ajettavissa. Vanha MK5 "Lasolan linja" on poistunut käytöstä.   Ainakin talven ajan MK3 ja MK4 on yhdistetty "34" -pätkäksi, lisättynä voimalinjalla ja pastorin extra lenkillä. Kartta alla.  pituudeltaan 5.2km.   Reitin merkintä on kesken mutta "latua" seuraamalla pitäisi pärjätä.  Ajetaan myötäpäivään kartan mukaan.

 

MK34 JPG

 

Alakategoriat

Enduroaiheista ajankohtaista asiaa.
Ajankohtaista asiaa motocrossista
Yleisiä tiedotusluontoisia asioita.
Hallituksen tiedotuksia
Olet tässä: rasmk.fi Section Blog Ajankohtaista