Ajankohtaista

MX liiga 6-8.5.2016 aikataulu

Tuloksia Laitilan Krouvinummella ajetusta kolmen erän kansallisesta kilpailusta:

MX65
Casimir Viita 15, 17, 10
Jasper Järnberg 14, 15, 11
Iivo Kankare 23, 32, 25

MXJ
Robin Ulvinen 4, 12, 4
Santeri Kari 16, 16, 14

MXC avoin
Eetu Salo 21, 21, 20
Markus Ruohola 24, 25, 24

MX65 kerhojoukkue
ajajat: Casimir Viita, Iivo Kankare ja Jasper Järnberg, sijoitus 9Jere Koskinen MX1-luokka:

- Alavuuden kapinat ajettu ja tulos alkoi olemaan hiuka siellä päin mitä ollaan haettu, 1.erässä tasaisella jouheella ajolla maalissa 11. 2.erä. Lähdettiin tavoittelemaan 10 sakkiin ja olin hyvin sialla 11, mutta sitten erän loppupuolella alko äijästä hiukan mehut loppumaan ja pari kaveria pääsi ohi ja maalissa 14 ja yhteis tulosten 12, tästä hyvillä mielin ens viikonlopun kisoihin Karkkilaan petraamaan tulosta.


Sami Aaltonen MX1-luokka, eräsijoitukset 12. ja 12.

Waltteri Koskinen MX2-luokka:

- Nyt on Alavuuden osakilpailu saatu pakettiin. Aika ajoissa meni yliyrittämiseksi ja näin en saanut ajettua hyvää aikaa ja olin vasta 11. Ekassa erässä sain kohtuu hyvän lähdön ja olin seitsemäntenä. Alussa oli vaikeuksia päästä yhdestä kaverista ohi, mutta onnistuin siinä kumminkin erän alkupuolella. Muut pääsivät sen verran karkuun että ajoin kuudentena maaliin. Tokassa erässä lähtö oli hieman parempi ja olin viidentenä. Tiukan erän jälkeen sain puristettua itseni neljänneksi, ja tässä järjestyksessä myös tultiin maaliin. Näin olin yhteistuloksissa päivän neljäs. Tästä jatketaan kohti Karkkilaa jotka ajetaan jo viikon päästä.

MX2-luokka
Waltteri:
- Siilijärven skabat on nyt ajettu! Aika ajoissa olin 11. Ekassa erässä sain hyvän lähdön ja olin kolmantena, en kumminkaan pystynyt kauaa paikkaa pitämään koska kädet puutuivat pahasti. Näin tipuin erän aikana ja lopulta olin maalissa 6. Tokassa erässä lähtö ei enää onnistunut ja olin aivan hännillä, raivokkaan nousun jälkeen olin jälleen ruutulipulla 6. Yhteistuloksissa olin 7. Näin jatkan SM sarjassa viidentenä kohti Hyvinkäätä jotka ajetaan viikonpäästä.

MX1 -luokka
Jere:
- Siilinjärvellä ajettu kisat, 1.erässä hyvä lähtö ja olin 10 porukassa mutta sitten varmaan jo neljännen kierroksen jälkeen käsien kanssa ongelmia ja en saanut ajoa kulkemaan oikeen lainkaan jouhevaksi ja tuskaillen maaliin sijalla 17. Toiseen erään lähdettiin pyrkimään parantaa ajoa mutta tänään ei vaan saanut ajoa toivotulle tasolle ja maalissa 19.
Sami Aaltonen  eräsijoitukset 11 ja 12.

MXV45 -luokka

Pertti Peltola eräsijoituket 18 ja 20.

Ohessa Waltterin mietteitä:
 
Nyt on saatu kauden toinen SM osakilpailu pulkkaan Kuopiossa. Aikajoissa olin 12 johon en ollut tyytyväinen. Ekassa erässä otin hyvän startin ja olin neljäntenä. Erän mittaa kumminki tuli muutama kaveri ohi ja olin maalissa kuudes. Tokassa erässä lähtö meni aivan penkinalle ja olin kaukana kärjestä. Nousin kumminkin ekalla kieroksella hyvin, kunnes ajoin kanssakilpailijan kanssa yheteen jonka seurauksena kaaduin. Pääsin jatkaa matkaa toisiksi viimisenä. Ehdin nousta erän aikana 11:toista ja maalissa olin näin 11. Yhteistuloksissa olin seitsemäs. Näin putosin sarjajohdosta ja olen tällä hetkellä neljäntenä. Tästä jatketaan seuraavaksi kohti koti kisoja Raumalle, jotka ajetaan viikko juhannuksen jälkeen.
 
Tulos:
 
MXV45 Pertti Peltola, eräsijoitukset 24. ja 23.

Olet tässä: rasmk.fi Motocross Ajankohtaista