Ajankohtaista

!!! Enduropoluilla edelleen sekalaista maanrakennustoimintaa

 Ainakin MK5 alku haudattu kivikasan alle.

Kuivassuo-extreme-draft

Kuten tarkkasilmäisimmät heebot ovat saattaneet huomata, Kuivassuon varikon perälle on roudattu paljon epämääräistä materiaalia.

Näistä materiaaleista on valmisteilla Superenduro -rata.

Lisää materiaalia kuitenkin tarvittaisiin, kuten ~20cm tukkeja, puutavaraa, vaneria, kiviä (lampaankokoisia ja pienempiä), betonielementtejä jne. Jos sinulla on tiedossa tarkoitukseen sopivaa kamaa, laita viestiä hallitukselle ja otamme yhteyttä.

Molitor kunto CC harrastajille jatkuu tänäkin vuonna. Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mäntsälän Enduroseura ry MENS järjestää 18.5.2014 harrastajille ja aloittaville aikuisille tarkoitetun enduroleirin. Ajotapahtuma on tarkoitettu endurossa ja cross countryssa vielä ns. luokittelemattomille kuljettajille. Mukaan mahtuu 60 kuljettajaa. Osallistujat jaetaan ilmoittautumismäärästä riippuen 6–-10 henkilön ryhmiin. Kouluttajina toimivat muun muassa moninkertainen MM-mitalisti Marko Tarkkala, nuorten MM-sarjassa kilpaileva Aleksi Jukola ja enduroon vaihtanut trialtaituri Henri Himmanen. Osallistujilta edellytetään omaa pyörää ja ajovarusteita. Jokaisella osallistujalla on oltava esittää voimassa oleva liikennevakuutus käyttämäänsä pyörään. Kuljettajat jaetaan kokemuksen mukaan tasoryhmiin, joten leirille voi osallistua myös ilman aikaisempaa ajokokemusta, vaikkapa lainapyörällä ja -varusteilla. Ilmoittautuminen 14.5.2014 mennessä osoitteessa http://fin-enduro.com/mens . Osallistumismaksu on 50 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkiin. Tapahtuman aikana on mahdollisuus koeajaa Betan mallistoa. Paikan päällä on myös varikkokioski, josta saa kahvia, makkaraa ja pientä purtavaa. Rohkeasti kaikki mukaan! Tulet sitten tutustumaan itsellesi uuteen lajiin tai hakemaan ajovinkkejä ja varmuutta, jotta rohkenet ilmoittautua kesäkauden aikana elämäsi ensimmäiseen enduro- tai cross country -kilpailuun. Ajotapahtuma alkaa ilmoittautumisella ja ryhmiin jaolla klo 10, joten olethan ajoissa paikalla. Ajankohta: sunnuntai 18.5.2014 klo 10.00-–16.00 Osoite: Ukonojantie 212, 07190 Halkia. Lisätiedot: Kai Aatsinki, Mäntsälän Enduroseura ry, puh. 040-1663310, kai.aatsinki(at)designtalo.fi

Mennään merkkaamaan ja raivaamaan Mk1&2 lauantaina 10.1.2014 kello10.00.

Olet tässä: rasmk.fi Enduro Ajankohtaista